I världscupen 1998 blev Tyskland svep av Kroatien 3: 0 i 1/4 finalen. Den tyska pressen kommenterade att "Vi har uttömt alla resurser." De tyska spelarna var de äldsta i genomsnitt i världscupen. I European Cup två år senare var de tyska spelarna, för gamla, inte berättigade till gruppmatchen. Juni 2000 Rotterdam tyska laget förlorade 0: 3 till Portugal, den sydtyska tidningen kallade 2000 European Cup "Big Bang i Rotterdam", skapa en ny värld av tysk fotboll, Billiga Fotbollströjor är också ständigt utvecklas.

Vid den tiden Billiga Tyskland Fotbollströja metabolism för långsam, har räknat på de gamla spelarna i Matt, kan den unga spelaren inte växa upp. Succesfel har gjort att den tyska fotbollsförbundet känner sig bestämd att de har utvecklat en "talent-träning program "som kommer att fokusera mer på utbildning av unga spelare och investera 20 miljoner euro per år. För att inte missa de potentiella spelarna i dessa små klubbar har den tyska fotbollsförbundet lagt ut 261 utbildningsplatser över hela landet och skickar dedikerade tränare till dessa punkter varje vecka, så att amatörklubbspelare också kan delta i träningssessioner, och sedan tränar tränarna upp begåvade spelare. Tyska fotbollsträningssystemet var väldigt bra vid den tiden, de förbättrade, men vill bara stärka ett steg, låt sig tillbaka till toppen av staten.

Efter sju eller åtta års temperering började tyska fotbollsförbundets "Talent Training" -program visa resultat, Tyskland U21, U19, U17 tre ungdomslag vann respektive 2009 års år av sin egen ålder European Youth Championships champion. Det tyska landslaget i VM-tävlingslistan, Muller, Neuer, Boateng, Hummels, Khedira, Ecuador, Gotze, Cross, Royce, Draxler och andra människor är "geni-träning". Programmets frukter. Under 2006 skapade den tyska fotbollsförbundet en högre nivå av "elitfotbollskolan", i hopp om att leverera samma talang för tysk fotboll, har Billiga Fotbollströjor butik den mest kompletta fotbollströjan, kom och upplev en lycklig shoppingtid.